Camping It Wiid

Camping It Wiid

In het hart van het unieke merengebied van Friesland, tussen Leeuwarden en Drachten, is Camping It Wiid te vinden. De camping ligt centraal in Nationaal Park De Alde Feanen. Het natuurgebied waarin de camping zich bevindt, is zo'n tweeduizend hectare groot en bestaat uit kreken, kleine en grote plassen met eilandjes en grote waterwegen.

Gasten kunnen hun eigen boot meenemen of een boot huren via de receptie van de camping. It Wiid verhuurt sloepen, valken, motorboten, optimisten en kano's. Uiteraard kunnen visliefhebbers ook hun hengeltje uitgooien. Camping It Wiid beschikt over 370 ruim opgezette kampeerplaatsen. Gasten kunnen kiezen uit een beschut plekje of een plek direct aan het water. Kinderen vermaken zich prima in de speeltuin of op de sportvelden. Een duik in het verwarmde openluchtzwembad op de camping is voor jong en oud een verkwikking. Leuke Friese plaatsen als Grou, Leeuwarden en Sneek zijn goed te bereiken vanaf de camping.

Camping It Wiid in Eernewoude leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Camping It Wiid

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.