Recreatiepark De Jerden

Recreatiepark De Jerden

Camping De Jerden ligt in Sloten in de Zuidwesthoek van Friesland. Je bevindt je hier in een prachtig gebied met de Gaasterlandse bossen, het Slotermeer, natuurgebieden, uitgestrekte weilanden, en historische dorpen en steden.

Vissers, wandelaars en fietsers komen hier goed aan hun trekken. Maak bijvoorbeeld een wandeling door het historische stadje Sloten of door de Gaasterlandse bossen, een fietstocht door de prachtige natuurgebieden, of een verkenningstocht per boot. De camping beschikt over ruime kampeerplaatsen van 120 vierkante meter die zorgen voor voldoende rust en privacy. Kinderen vermaken zich door te skelteren, voetballen of volleyballen. Ook is er een kleine speelplaats aanwezig waar zij kunnen klimmen, glijden en schommelen. In het hoogseizoen is er een activiteitenteam dat verschillende activiteiten organiseert voor zowel jong als oud.

Recreatiepark De Jerden in Sloten leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Recreatiepark De Jerden

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.