De Tijnjehoeve

De Tijnjehoeve

Groepsaccommodatie De Tijnjehoeve biedt ruimte voor maximaal 24 personen. Een familieweekend of een aantal dagen teambuilding is zo ingepland! De bijbehorende jachthaven biedt daarbij natuurlijk nog creatieve vergezichten... Misschien is er iemand in het gezelschap in het bezit van een jacht?

Als minicamping is De Tijnjehoeve gezellig, met ruime, beschutte plaatsen. De camping is net een klein parkje met twaalf staanplaatsen, voorzien van veel privacy. De sanitaire voorzieningen zijn zeer schoon en goed onderhouden. Op de camping zijn geen activiteiten, maar bij de receptie ligt een boek met veel bezienswaardigheden. De camping ligt in een mooi watersportgebied. De Tijnjehoeve is uitstekend geschikt voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Bovendien heeft de camping gratis draadloos internet!

Ook een vakantiehuis ontbreekt niet op De Tijnjehoeve. Netjes ingericht, landelijk gelegen, met een soort bedstee voor de kinderen. Gezellig. Het vakantiehuis is ook als bed en breakfast te boeken.

De Tijnjehoeve in Boornzwaag leent zich ook goed voor een familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

De Tijnjehoeve

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.