Overijssel Vakantiepark 't Rheezerwold

Overijssel Vakantiepark 't Rheezerwold

Overijssel Vakantiepark 't Rheezerwold is een ruime en parkachtige vakantieoord in het Overijsselse Vechtdal. Boek hier een stacaravan of kampeerplaats en geniet van de rust en de cultuur in de omgeving. Het vakantiepark heeft een overdekt en een buitenzwembad, speeltuinen, sportpark en nog veel meer. In de zomer vermaakt Wollie de eekhoorn de kinderen. In de buurt zijn diverse musea en kastelen te vinden. Ook een dagje Duitsland behoort tot de mogelijkheden.

Fietsen- en wandelen

Deze vakantieregio kenmerkt zich door de rivier de Vecht, die vanuit Duitsland de gemeente Hardenberg instroomt met als eindpunt Zwolle. Deze prachtige omgeving beschikt dan ook over talrijke fiets- en wandelroutes. In de nabije omtrek zijn veel leuke uitstapjes. De kampeervelden zijn omringd door groensingels, waardoor er kampeerplekken ontstaan met veel zon of juist met meer schaduw. Een vakantie op 't Rheezerwold betekent genieten van de prachtige Overijsselse natuur.

Overijssel Vakantiepark 't Rheezerwold in Hardenberg leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Overijssel Vakantiepark 't Rheezerwold

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.