Mozaïekatelier Vlijmen


-advertentiepositie-



Mozaïekatelier Vlijmen

Hannie Dijken van Mozaïekatelier Vlijmen laat de deelnemers kennismaken met de decoratieve kunstvorm van het mozaïeken. Het resultaat: een prachtig mozaïek om mee naar huis te nemen.

De laatste jaren is er een hernieuwde belangstelling voor het mozaïeken. Mede omdat het een betrekkelijk eenvoudige techniek is, leent het zich uitstekend voor een eerste kennismaking in de vorm van een workshop.

Word kunstenaar

Goed mozaïeken vereist wel de juiste vaardigheden, materiaalkennis, geschikte ondergronden en werkwijzen. Hannie Dijken van Mozaïekatlier Vlijmen maakt in haar workshops echte mozaïekkunstenaars van leken. Met haar opleiding tot kunstlerares en haar specialisatie in mozaïek tijdens de afgelopen jaren, weet Hannie waar ze het over heeft. In Mozaïekatelier Vlijmen geeft ze workshops aan families, bedrijven en groepen vrijgezellen. Ter ere van een jubileum, bedrijfsuitje, verjaardag of vrijgezellenfeest etc., werken bezoekers individueel of gezamenlijk aan een kunstwerk. In het atelier ontvangt Hannie groepen tot 20 personen. Mozaïekatelier Vlijmen ligt in een inspirerende omgeving, nabij Den Bosch.

Op dezelfde locatie als het Mozaiekatelier is tevens Bed & Breakfast De Mozaiektuin gevestigd. De B&B is ondergedompeld in een sfeer van mozaïek, decoraties en een karakteristieke uitstraling. Er zijn verschillende combinatie-arrangementen beschikbaar met workshops en overnachtingen. Zie hiervoor de website van Mozaïekatelier Vlijmen.

Mozaïekatelier Vlijmen in Vlijmen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.demozaiektuin.nl

Mozaïekatelier Vlijmen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.