BrandSport
Kajakken op de Ourthe

Op zoek naar een leuke bezigheid tijdens je vakantie in België? Vaar de Ourthe af in een kajak! In alle rust en op eigen tempo peddel je over het water en ontdek je de mooie omgeving. Je kunt een kajaktocht ook combineren met een stoere mountainbiketour door de mooie omgeving van La Roche-en-Ardenne.
Let op: als er niet genoeg water staat in de Ourthe kan dit uitstapje niet doorgaan! Controleer dit altijd eerst bij de aanbieder.

BrandSport biedt nog meer activiteiten aan. Trotseer bijvoorbeeld het Challenge Parcours 'Forest Rope Adventures' met touwbruggen en tokkelbanen in de bomen. Ga in de omgeving mountainbiken, rotsklimmen en abseilen of raften bij hoog water. Ga mee op een van de oriëntatietochten of grottentochten, leer boogschieten of ga paardrijden in het bos. De prijzen verschillen per activiteit.

BrandSport in La-Roche-en-Ardenne leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek brandsport.be

BrandSport
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.