Camping Scholtenhagen
Camping Scholtenhagen

Camping Scholtenhagen ligt in Haaksbergen, in het meest gevarieerde deel van de mooie provincie Overijssel. Het biedt een landschap met eeuwenoude bossen, moerassen, vennetjes en heidevelden. Op de camping zie je dit terug door de eeuwenoude bomen en natuurlijke houtwallen en de meeste plaatsen zijn afgescheiden door natuurlijke begroeiing.

Camping Scholtenhagen biedt veel mogelijkheden met toeristische plaatsen, seizoensplaatsen en jaarplaatsen. De toeristische plaatsen zijn het hele jaar door te boeken. De kinderen vermaken zich prima in de nieuwe speeltuinen. In de centrale speeltuin staat een grote, unieke klimtoren. Volwassenen kunnen zich uitleven op de jeu-de-boulesbaan. De camping ligt naast het plaatsje Haaksbergen met gezellige winkeltjes en terrasjes. Alle gasten op de camping kunnen ook gebruik maken van subtropisch zwemparadijs De Wilder.

Camping Scholtenhagen in Haaksbergen leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Camping Scholtenhagen