Vakantiepark Residence de Eese

Vakantiepark Residence de Eese

Residence de Eese ligt in een bosrijk gebied in Noordwest-Overijssel tegen Drenthe en Friesland aan. Dit oude landgoed is nu een heerlijk vakantieoord voor natuurliefhebbers, gezinnen en ouderen. Hier logeer in je in De Eikenhorst of op Drakensteyn en dineer je bij Máxima.

Naast kampeerplaatsen biedt het park ook bungalows en groepsaccommodaties voor een geslaagde vakantie. De camping beschikt over een prachtige tennisbaan, een zwembad met een apart bad voor de kleintjes en een populaire disco. In de omgeving van Residence de Eese vindt de kampeerder de natuurgebieden de Weerribben, de Wieden en het Dwingelerveld. Daarnaast zijn de bossen rond Vledder en Appelscha en het hunnebedrijke Havelte vlakbij. Het pittoreske Giethoorn en oude stadjes zoals Steenwijk, Vollenhove, Blokzijl en Zwartsluis zijn ook een uitstapje waard.

Vakantiepark Residence de Eese in Steenwijk leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Vakantiepark Residence de Eese

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.