Vakantiepark De Lourenshoeve

Vakantiepark De Lourenshoeve

De gezellige camping van Vakantiepark De Lourenshoeve ligt in het Overijsselse plaatsje Den Ham, dicht bij de bosrijke omgeving van Ommen en Nijverdal. De camping biedt plaats aan vijftien caravans of tenten. Daarnaast zijn er leuke vakantieboerderijtjes te huur, in standaard of luxe uitvoering.

Gasten hebben uitzicht over de weilanden aan de rand van het Zandstuwebos. Vakantiepark De Lourenshoeve is zeer geschikt voor mensen die hun eigen paard mee willen nemen. Voor paarden en rijtuigen is er voldoende stalruimte in de manege. Wat is mooier dan een buitenrit in de natuur? Het is mogelijk een paardrijles te volgen of een buitenrit te maken, ook zonder eigen paard. Dan zijn de paarden en pony's van de manege beschikbaar. Geen fan van paarden? De prachtige omgeving met bossen, heide en veen nodigt ook uit voor schitterende wandel- en fietstochten. Ook kun je een groepaccommodatie of vakantieboerderij huren.

Vakantiepark De Lourenshoeve in Den Ham leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Vakantiepark De Lourenshoeve

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.