Familiecamping De Belten


Beleef de hitte van het vuur in de glasblazerij in Leerdam

Camping De Belten

Op vakantie met het hele gezin? Ga dan naar de gezellige vier sterren camping De Belten. Kies één van de mooie, ruime kampeerplaatsen en ontspan helemaal tijdens het echte buitenleven. Of ga voor comfort in één van de luxe lodges. Ook zonder eigen tent kun je hier kamperen, er staat een volledig ingerichte De Waard tent voor je klaar.

Deze camping is helemaal leuk voor families! Er is van alles te doen voor jong en oud. Roetsj van de lange glijbaan met een plons het buitenbad in of leef je uit in de binnenwaterspeeltuin. Dobber lekker rond op de vijver, bouw een zandkasteel op het strandje, ga lekker vissen of chill out in de chillroom. Het animatieteam organiseert in de schoolvakanties allerlei activiteiten voor jong en oud. Kids beleven hier de vakantie van hun leven.

Ook de locatie nodigt uit tot sportieve uitjes: midden in het Vechtdal, aan de rand van de Staatsbossen. Huur een fiets en trek eropuit!

Camping De Belten in Rheeze leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Camping De Belten

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.