Recreatieboerderij en camping Pukkemuk

Recreatieboerderij en camping Pukkemuk

Op recreatieboerderij Pukkemuk is het zeven dagen per week oergezellig. Beleef sprookjesachtige avonturen in het boerensprookjesbos. Hier wonen boer Teun en het schaap Wollie samen met vele anderen, die laten zien hoe het boerenleven er vroeger uitzag. Of knuffel met de dieren in op de boerderij. Bij lekker weer is het nieuwe watersplashtoestel heerlijk verfrissend. Is het even wat minder buiten, geen probleem! Ook binnen zijn er allerlei speeltoestellen. Samen met je ouders iets ondernemen? Maak een huifkartocht door het Brabantse landschap. Na afloop staan er heerlijke boerenpannenkoeken op het menu. Bij Pukkemuk zijn vele verschillende groepsuitjes mogelijk, bijvoorbeeld voor senioren, families, schoolklassen en mensen met een beperking.

Op zoek naar een leuke camping? De bijbehorende Pukkemukhoeve is een kleinschalige boerencamping met prima faciliteiten en een uitgebreid recreatieprogramma.

Recreatieboerderij en camping Pukkemuk in Dongen leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 11,50 p.p.), schoolreisje en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Recreatieboerderij en camping Pukkemuk

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.