Bospark 't Wolfsven

Bospark 't Wolfsven

Bospark 't Wolfsven grenst aan de Strabrechtse Heide, volgens Staatsbosbeheer één van de indrukwekkendste natuurgebieden van Nederland. Dat natuurgebied is wel een grote plus voor dit park. Daarnaast zijn er voldoende attractieparken in de omgeving en is een stad als Eindhoven natuurlijk een bezienswaardigheid. Eindhoven is immers hart van Brainport Regio Eindhoven, wat staat voor dynamiek, bedrijvigheid en daarom ook veel winkels! Vakantiepark 't Wolfsven staat daarom voor rust, natuur, en naar keuze genieten van bedrijvigheid en actie.

Het park is er helemaal op ingericht om bezoekers te laten ontspannen. Op het park zijn veel voorzieningen, zoals een overdekt zwembad en een groot natuurbad met een glijbaan en een strandje. Gasten die van tennis, vissen of (water)fietsen houden, kunnen eveneens prima terecht op dit gezellige familiepark.

Bospark 't Wolfsven in Mierlo leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Bospark 't Wolfsven

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.