Vakantiepark Herperduin
Vakantiepark Herperduin

Vakantiepark Herperduin in Herpen bestaat uit twee bungalowparken, een camping en een groepsaccommodatie. De kampeerplekken zijn verdeeld over grote en kleinere velden. Herperduin is omgeven door een natuurgebied van circa 400 hectare met bossen, vennen en zandverstuivingen.

Bezoekers hebben keuze uit kampeerplekken in de zon of in de schaduw van de bomen. Net als de camping, zijn ook de bungalows van alle gemakken voorzien.

Het vakantiepark is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Er is een prachtig overdekt zwembad aanwezig met een apart kinderbad en een grote zonneweide, een minigolfbaan, tennisbaan, drie speelterreinen met leuke speeltoestellen, een basketbalnet en een tafeltennistafel. Daarnaast kunnen kinderen onbekommerd spelen en rennen op het autovrije terrein. Voor de jongeren en volwassenen zijn er binnen een straal van 15 kilometer fantastische uitgaansgelegenheden te vinden.

Vakantiepark Herperduin in Herpen leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.herperduin.nl

Vakantiepark Herperduin
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.