1

Groepsaccommodatie Op de Hopschet
Op de Hopschet

De gezellige groepsaccommodatie Op de Hopschet in het Limburgse Vijlen is gevestigd in een prachtige boerderij van ongeveer 300 jaar oud. Er verblijven het hele jaar door verschillende families, verenigingen, scholen en bedrijven. Het pittoreske dorpje is omringd door bossen en bevindt zich vlak bij het Drielandenpunt. Een ideale plek voor sportieve fietsers en wandelaars in de buurt van Geuldal, Aken, Maastricht, Valkenburg en Luik. De boerderij is geschikt voor groepen van 12 tot 28 personen.

Wie de Limburgse omgeving een beetje kent, wil er niet meer uit weg. In dit recreatieparadijs kunnen gasten onder andere wandelen, hiken, kajakken, mountainbiken, en huifkartochten maken. De Hopschet ligt vlak bij het Drielandenpunt en Geuldal, maar ook gezellige steden als Aken, Maastricht, Valkenburg en Luik zijn dichtbij.

Op de Hopschet in Vijlen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Groepsaccommodatie Op de Hopschet