Camping De Koeksebelt

Camping De Koeksebelt

De natuur en stadse geneugten gaan bij Camping De Koeksebelt hand in hand. Ga lekker struinen door het gezellige stadje Ommen of geniet van de omgeving op Landgoed het Laer. Voor een veelzijdige vakantie in eigen land zit je in bij Camping De Koeksebelt op de juiste plek! Centraal gelegen in het Vechtdal, direct aan de Vecht, is ook op het water genoeg te beleven. Ga vlotvaren, zwemmen, roeien of vissen of lekker ravotten in het zwembad op de camping. Het zwembad is voorzien van familieglijbaan, stroomversnelling en bubbelbank. Voor de kleintjes is er een kinderbad met speelvoorzieningen.

De camping is een ideaal uitgangspunt dus voor fiets- en wandeltochten. De kampeervelden van Camping de Koeksebelt zijn ruim opgezet en voorzien van alle mogelijke luxe. Iedere plek is voorzien van water, afvoer, elektra, tv-aansluiting en bijna overal WiFi. In ons winkeltje zijn verse broodjes, kranten en diverse kruidenierswaren te koop.

Camping De Koeksebelt in Ommen leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Camping De Koeksebelt

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.