1

Camping Bakkum


-advertentiepositie-



Genieten van rust, natuur en elkaar op het gezellige Camping Bakkum

Camping Bakkum bestaat al ruim honderd jaar en ligt in het uitgestrekte Noord-Hollands Duinreservaat, vlakbij het strand van Castricum. Op deze oude, gezellige camping kun je kamperen in een tent, camper, stacaravan, maar ook in een luxe strandhuis. Vervolgens verveel je je tijdens je kampeervakantie op Camping Bakkum nooit! Hier valt genoeg te beleven voor jong en oud. Kinderen vermaken zich onder meer op de speelweide met een aantal leuke speeltoestellen en een groot springkussen. Daar in de buurt vind je vervolgens een kinderboerderij met schattige alpaca's. Zijn ze toe aan een rustmoment? Dan kun je bijvoorbeeld even relaxen met je telefoon, tablet of laptop in het internethuisje. Of haal een lekker, homemade natuurijsje bij de IJswinkel. Ouders en andere volwassenen kunnen op de camping de historische route volgen. Her en der vind je routepaaltjes met informatie over de geschiedenis van de camping. Hartstikke interessant!

Verder vinden er tal van activiteiten plaats, zoals wekelijkse sport- en spelmomenten, voorleesmiddagen met Eeki de eekhoorn, optredens van animatieteams voor kinderen, een kinderdisco en meer. Op de website vind je een uitgebreid overzicht met alle activiteiten.

Wil je een dagje eropuit? Het omringende, beschermde Noordhollandse Duinreservaat is gratis toegankelijk voor campinggasten. Ideaal voor heerlijke wandelingen en fietstochten. In de omgeving van de camping liggen verder ook veel gezellige plaatsen, zoals de badplaats Castricum aan Zee en het vissersdorp Egmond aan Zee.

Camping Bakkum in Castricum aan Zee leent zich ook goed voor een familiedag, schoolreisje en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 camping bakkum

Foto: © Redactie DagjeWeg.NL
Foto: © Redactie DagjeWeg.NL
Foto: © Redactie DagjeWeg.NL
Foto: © Redactie DagjeWeg.NL
Foto: © Redactie DagjeWeg.NL
Foto: © Redactie DagjeWeg.NL