Camping 't Noorder Sandt

Camping 't Noorder Sandt

Camping 't Noorder Sandt is gelegen in Julianadorp, de plek met de meeste zonuren van Nederland. Hier is het heerlijk genieten van rust, ruimte en natuur. Gasten kunnen wandelen door de duinen naar het strand of fietsen over de dijk.

Het strand is op 600 meter afstand, maar ook op de camping zijn genoeg actieve mogelijkheden. 't Noorder Sandt verhuurt fietsen, kano's, bolderkarren en een fluisterboot. Verder is er een binnenzwembad genaamd 't Spetternest, inclusief peuterbad. De kleintjes zullen zich daar heerlijk kunnen vermaken, evenals bij de activiteiten van het recreatieteam. Voor de jongeren vanaf veertien jaar is er een TeenageTopper, die samen met de jongeren voor een leuk programma zorgt. Ook is er een 'Hang-out', een plek waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten en lekker kunnen 'hangen'. Deze plek ligt buiten gehoorafstand van de kampeerplaatsen, maar is nog wel op de camping. Uniek en ideaal voor pubers die nog net even te jong zijn om zelf op vakantie te gaan en voor ouders die hun schatjes nog graag meenemen!

Camping 't Noorder Sandt in Julianadorp leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Camping 't Noorder Sandt

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.