Pannenkoekenboerderij Langs Berg en Dal

Pannenkoekenboerderij Langs Berg en Dal

Je loopt door het duingebied bij Noordwijk en dan snap je de naam van deze gezellige pannenkoekenboerderij: Langs Berg en Dal. In gezelschap van familie, vrienden of kinderen, met een pannenkoek op het bord is het altijd feest. Deze pannenkoek smaakt natuurlijk extra lekker na een stevige wandeling langs de kust. Even de heerlijke zilte zeelucht ruiken, daar krijg je spontaan trek van. Pannenkoekenboerderij Langs Berg en Dal ligt bij de duinen, vandaar ook de naam. Naast pannenkoeken met kaas of spek heeft Langs Berg en Dal ook hele speciale pannenkoeken als 'Groen is gras' en 'Klap eens in je handjes'. De keuze is enorm!

Geen liefhebber van pannenkoeken? Er zijn genoeg andere gerechten om uit te kiezen. Heb je trek in een high tea? Iedere middag tussen 11:00 en 16:00 uur staat de theetafel aangericht met thee van theebedrijf Fleur d'Cafe. Graag wel even van tevoren reserveren. Kinderfeestjes worden gegarandeerd een succes met één van de arrangementen van het restaurant. Eerst maken de kinderen maken de bossen onveilig met een leuke speurtocht! Daarna is het smullen geblazen met pannenkoeken, limonade en ijs.

Pannenkoekenboerderij Langs Berg en Dal in Noordwijk leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, high of afternoon tea, familiedag en kinderfeestje (vanaf € 15,00 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Pannenkoekenboerderij Langs Berg en Dal

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.