Pannenkoekenhuis Belveren

Pannenkoekenhuis Belveren

In de mooie Brabantse omgeving van Haaren bevindt zich Pannenkoekenhuis Belveren. Geniet na een lange fiets- of wandeltocht door natuurgebied Kampina in dit restaurant met de uitgebreide menukaart. Meer dan 290 soorten pannenkoeken vind je hier. Wat te denken van een hele variatie fruitpannenkoeken. Kies bijvoorbeeld een keer een bramenpannenkoek. Dat is weer eens wat anders dan de bekende pannenkoek met appel! Ook met een dieet kan je bij Pannenkoekenhuis Belveren genieten van een heerlijke pannenkoek.

Rondom het pannenkoekenhuis vind je prachtige natuur. De Kampina is een schitterend heidegebied waar je verrukkelijk kunt wandelen. Of zwerf door de Oisterwijkse Bossen en Vennen, langs heerlijk slingerde beekjes, stille vennetjes of door de uitgestrekte bossen. Landgoed Nemelaer ligt op steenworp afstand van het pannenkoekenhuis. Een kasteel, statige lanen en stromend water zijn de ingrediënten van dit prachtige landgoed.

Pannenkoekenhuis Belveren in Haaren leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 9,95 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Pannenkoekenhuis Belveren

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.