Midgetgolfen en heerlijke pannenkoeken eten bij De Voorst!

Partycentrum De Voorst

Kruisboogschieten, racen op een kickbike of midgetgolfen! Bij Partycentrum De Voorst in het Voorsterbos beleef je een perfecte familiedag of een gezellig groepsuitje. Kom na je activiteit bij in Pannenkoekhuis De Strooppot, waar je in oud-Hollandse stijl smult van verse pannenkoeken. Overnacht in Groepsaccommodatie Appelhof en maak er een weekendje weg van!

Familiedag en groepsuitje

Partycentrum De Voorst ligt midden in het oudste bos van Flevoland. Door de centrale ligging in het land is het ideaal voor het organiseren van een familiedag of reünie. De Voorst biedt verschillende familiedagen en groepsuitjes, maar ook leuke combinaties zoals Recreatieroute Kraggenburg, ook wel Route 8317 genoemd. Een fietsroute met stops bij historische bezienswaardigheden en streekproducten in de Noordoostpolder.

Arrangementen en activiteiten

Er zijn een hoop leuke arrangementen en activiteiten, zoals:
  • Een kickbike tocht met spelletjes en een barbecuebuffet;
  • Een spannend potje bingo en een pannenkoeken party;
  • Of stel zelf een arrangement samen.

Spelen in het Speelpark

Spring op de airtrampoline en sjees van de kabelbaan in Speel- en Doepark De Voorst. Speel samen een potje midgetgolf, ga op excursie met een boswachter of doe mee aan een fotospeurtocht. Leuk om te combineren met een groepsactiviteit of een lekkere pannenkoek!

Partycentrum De Voorst in Kraggenburg leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 9,00 p.p.), schoolreisje, themafeest, workshop, weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Partycentrum De Voorst

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.