Skischool Swing
Skischool Swing

Skischool Swing in Heerenveen stond aan de wieg van het indoorskiën in Nederland. Hierdoor heeft de skischool veel ervaring opgedaan op dit gebied. En daar profiteren de leerlingen van! Skischool Swing beschikt over drie rolbanen die allemaal in steilte verstelbaar zijn. Alleen Oostenrijks gediplomeerde leraren geven hier les.

Ieder jaar worden de skimatten in de skischool vervangen en verbeterd. Door de nieuwste skimatten is het nu ook mogelijk om de techniek van het snowboarden onder de knie te krijgen. Alle materialen zijn bij de skischool te huur. Hiernaast is er nog een skiwinkel waar de complete skiuitrusting te koop is. En in de gezellige bar kunnen bezoekers nog even nagenieten of uitpuffen van de inspanning.

Skischool Swing organiseert dagarrangementen voor verschillende doelgroepen. Dit kan eventueel uitgebreid worden met een schaatsclinic of een bezoek aan het Abe Lenstra-stadion in Heerenveen. Een leuk bedrijfsfeestje of een dagje met de familie? Dan is dit een origineel dagje weg!

Skischool Swing in Heerenveen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.skischoolswing.nl

Skischool Swing
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.