Speelboerderij Klok'uus
Klok'uus: restaurant met speeltuin in Zeeland

In Klok'uus speel je heerlijk binnen en buiten in de sfeer van een boerenschuur! Klim zeven meter boven de grond in het touwenparcours via autobanden, bruggen en netten. Binnen klim je langs een echte combine die vroeger graan oogstte en buiten zie je de tractorskelters onder het parcours voorbij racen.

Avontuurlijk spelen

Klim naar boven in de spannende Spidertower, vlieg buiten door de lucht op de bungeetrampoline en probeer alle glijbanen uit. Op de freefall-glijbaan voelt het alsof je een vrije val maakt! Ouders genieten van een drankje in het restaurant of kijken toe terwijl de kleinste kinderen spelen in het softplay-klimrek of buiten in de speelweide. In de zomer staan er buiten springkussens.

Groepsuitjes

Op zoek naar een leuke activiteit voor groepen? Ook volwassenen kunnen terecht bij Klok'uus. Versla vrienden, klasgenoten of collega's tijdens een spannend potje lasergame of speel boerengolf. Aan het eind van het uitje geniet je samen van een lunch of diner in het restaurant of op het terras. Of ga bij de borrel voor een Zeeuws plankje of boerenkaas uit Nisse.

Speelboerderij Klok'uus in 's-Heer Arendskerke leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 14,95 p.p.), schoolreisje, themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor kinderen en tieners.

 Bezoek www.klokuus.com

Roetsjen van de glijbaan. Foto: Ria Peene
Roetsjen van de glijbaan. Foto: Ria Peene
De speelschuur staat vol hindernissen. Foto: Ria Peene
De speelschuur staat vol hindernissen. Foto: Ria Peene
Huur een e-chopper. Foto: Irina de Roo
Huur een e-chopper. Foto: Irina de Roo
Springkussens. Foto: Klok'uus
Springkussens. Foto: Klok'uus