Hotel Spelderholt

Hotel Spelderholt

Heerlijk op vakantie op de Veluwe! Bij Hotel Spelderholt, gelegen op een landgoed vlak onder Apeldoorn, is iedereen welkom! Alleen of met een groep, met of zonder beperking. Het hotel is van alle gemakken voorzien, inclusief vele aanpassingen voor mindervaliden. Het hele hotel is dan ook rolstoelvriendelijk. Bijzonder is het mantelzorgarrangement: heerlijk samen op vakantie met degene voor wie je zorgt, zodat jullie samen kunnen ontspannen. Bij het hotel hoort ook een ruim restaurant.

Het park bestaat uit een groot natuurterrein met prachtige gebouwen, waaronder Hotel Spelderholt. Jongeren met een beperking werken mee. Hotel Spelderholt biedt mensen met een beperking de kans om zich hier te ontwikkelen. In de omgeving is van alles te beleven, een dagje naar de Apenheul bijvoorbeeld of naar Paleis Het Loo. Ook kun je hier hier heerlijk fietsen!

Hotel Spelderholt in Beekbergen leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Hotel Spelderholt

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.