Wijnhoeve Hof Van Gelderland: beleef Toscane!

Wijnhoeve Hof Van Gelderland

Glooiende akkers, rijpe druiventrossen in de wijngaard en een goed glas wijn. Bij Wijngaard Erve Wisselink waan je je in Toscane. En dat op steenworp afstand van Duitsland!

Groepsaccommodatie camping en wijngaard Hof van Gelderland op Erve Wisselink

Wijn proeven in het Wijnhuys

Proef de overheerlijke, ambachtelijk bereide wijnen van Erve Wisselink en geniet een rondleiding door de wijngaard. Het sfeervolle Wijnhuys, een lichte ruimte met terras en uitzicht op de wijngaard, is uitermate geschikt voor allerlei groepsbijeenkomsten. Naast de feestruimte in het Wijnhuys vind je de wijnmakerij, waar de wijnen gemaakt worden. Tijdens de rondleiding leer je alles over het hele proces. Sla ook de proeverij vooral niet over. Wat wordt het: een Pareltje van de Achterhoek, GroenGoud of een Goudhaantje?

Tip: Vier feest en reserveer Het Wijnhuys als feestlocatie!

Vakantiehuis, groepsaccommodatie en camping Erve Wisselink

Blijf logeren bij de wijnboer het luxe vakantiehuis van Erve Wisselink. Hier krijg je alle comfort die je wil hebben. Of kom kamperen in de fruitboomgaard en zet je tent pal naast de hooiberg. Voor caravans is er alle ruimte in het park. Op de unieke, kleinschalige camping van Erve Wisselink onthaast je op z'n Achterhoeks! Bezoek Erve Wisselink

Wijnhoeve Hof Van Gelderland

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.