Wijngaard De Reeborghesch


Wijngaard De Reeborghesch

Wijngaard De Reeborghesch plantte haar eerste druiven in 2003. Nederlandse wijnen kunnen tegenwoordig prima de concurrentie aan met de bekende buitenlandse. Druivenrassen Johanniter, Solaris en Regent gedijen goed op de koude grond. De wijngaard is 1,2 hectare en ligt prachtig tussen wallen met bosjes en boomgroepen en heldere vijvers met waterlelies. Proef van de heerlijke kwaliteitswijnen die al diverse nationale en internationale prijzen in de wacht sleepten!

De Reeborghesch heeft rode en witte wijn en rosé; droog en zoet en alles wat daar tussenin zit. In de wijnkelder ligt voldoende voorraad! Wijnbouwer Henk Marmelstein organiseert rondleidingen met aansluitend een wijnproeverij. Geniet ook van de prachtige omgeving waar je talloze vogels kunt spotten. En is het na één dag moeilijk afscheid nemen van de wijngaard? Er is een luxueuze woning met slaapkamers te huur.

Wijngaard De Reeborghesch in Winterswijk Kotten leent zich ook goed voor een weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Wijngaard De Reeborghesch

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.