Speelparadijs SchatEiland Zeumeren

SchatEiland Zeumeren

SchatEiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland (ruim 5500 m2). Kinderen tot twaalf jaar vermaken zich urenlang met vele attracties in het overdekte gedeelte en bij mooi weer ook buiten. Graaf samen met de kapitein een heuse schat op, ga op zoek naar goud of vuur een kanon af!

Het eilandgevoel

Tijdens een bezoek aan avonturenparadijs Schateiland Zeumeren ga je terug in de tijd, terug naar de Gouden Eeuw. Een tijd van zeevaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij. Spannend! Het speelpark is ruim, heeft een prettige akoestiek, veel planten en een warme lichtinval: alles voor het eilandgevoel. Een knorrende maag? In de Kombuis bereiden de piraten graag een hapje en drankje voor de gasten!

Speels educatief

SchatEiland Zeumeren is niet alleen een leuk uitje, kinderen leren er ook nog wat. In de Kapiteinshut leren de kinderen hoe het leven was aan boord van een VOC-schip in de zeventiende eeuw. Op het schip hoor je de touwen en het hout kraken, het water tegen het schip slaan en komt de geur van heerlijke Indische specerijen je tegemoet. Ontdek het leven van de scheepsjongens en de matrozen.

SchatEiland Zeumeren in Voorthuizen leent zich ook goed voor een familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

SchatEiland Zeumeren

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.