Natural High powerkiten


-advertentiepositie-Uitwaaien met een powerkite op het strand van Ouddorp

Uitwaaien op het strand van Ouddorp doe je bij Beachclub Natural High en wel met een powerkite! Deze enorme vlieger schiet met grote kracht door de lucht, dus dit is meer dan een eenvoudig potje vliegeren. Kom naar het Noordzeestrand aan de Brouwersdam voor de cursus powerkiten en leer hoe je de gigantische vliegers onder controle houdt op een verlaten stukje strand. Dat is pas uitdaging!

Stoere activiteiten op het strand

Naast powerkiten laten de instructeurs van Natural High je graag kennismaken met een kitebuggy: achterover liggend op drie wielen race je over het strand. De vlieger controleer je met je handen en de buggy met je voeten. Met de vlieger bepaal je de snelheid en met je voeten de koers. Een origineel groepsuitje en leuk voor een stoer en origineel vrijgezellenfeestje. Of scheur op grote snelheid heen en weer over het strand tijdens een cursus blokarten (ook wel strandzeilen genoemd). Je hebt deze gave sport zo onder de knie. Scheer weg en verken het strand met een blokart.

Natural High powerkiten in Ouddorp leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.natural-high.nl

Foto: Milan van der Meer.
Foto: Milan van der Meer.
Foto: Milan van der Meer.
Foto: Milan van der Meer.
Foto: Milan van der Meer.
Foto: Milan van der Meer.