1

Maïsdoolhof & Bloemenboerderij


-advertentiepositie-Maïsdoolhof en klompjesgolf op de Bloemenboerderij - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Op de Bloemenboerderij beleeft het hele gezin een plattelandsavontuur! Zoek tussen de maïsplanten naar de uitkijktoren of ga sportief aan de slag op de klompjesgolfbaan en boerenbowlbaan. Deze Groningse boerderij zit vol verrassingen. Je kunt er lekker skelter rijden, trampolinespringen en naar hartenlust spelen. Je kunt bloemen plukken in de bloemenpluktuin en in de boerderijwinkel zijn heerlijke kazen te koop. Leuk: voor de allerkleinsten is er een Kabouterdoolhof.

Dwaal door de maïs

Altijd al als echte verkenner op pad gewild? Dat kan met de knapzak van de Bloemenboerderij over de schouder. Betreed het Maïsdoolhof met je eigen overlevingspakket en probeer de uitkijktoren te bereiken! Hou onderweg je ogen goed open, want er wonen kabouters tussen de mais... Wie ze allemaal vindt, ontvangt het Bloemenboerderij Maïsdiploma. Een belevenis voor jong en oud!

Vier een feestje op de boerderij

Schoolreisje, personeelsfeestje of familiedag? Vier een onvergetelijk feest op de Bloemenboerderij. Geniet van een lekkere barbecue en maak er een fijne (sportieve) dag van met een leuke activiteit naar keuze. Dwaal door het doolhof, ga klompjesgolfen of boeren bowlen. Ook voor kinderen is het altijd feest. Je kinderfeestje start met het verven van een klompje. Daarna mag je kiezen tussen het doolhof of een wedstrijdje klompjesgolf.

Speel op het boerenerf

Kinderen kunnen ook gewoon een dagje komen spelen. Rijd rond op de skelters, de botsfietsen of de traptrekkers, terwijl de (groot)ouders genieten op het terras. Na een dagje eindeloos spelen op de boerderij en op de trampoline springen mag je voor een klein bedrag een grote bos bloemen plukken in de pluktuin. Een leuk aandenken voor op tafel!

Maïsdoolhof & Bloemenboerderij in Saaxumhuizen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.bloemenboerderij.com

Maïsdoolhof & Bloemenboerderij
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.