Uitvinders gezocht! De Spelerij - De Uitvinderij

De Spelerij in Dieren is een bijzonder speel- en ontdekpark en bestaat uit twee onderdelen: De Spelerij en De Uitvinderij. De Spelerij staat vol speelobjecten die kinderen zelf in beweging kunnen brengen. Zo is er een hijskraan waarmee ze zelf kunnen scheppen en draaien. In De Uitvinderij maken kinderen de mooiste kunstwerken. Maak bijvoorbeeld een sleutelhanger van plexiglas of een spettertekening in de verfmachine. Na al die inspanning trek gekregen? Kids bakken hun eigen broodje voor de lunch! Heerlijk met jam, hagelslag of muisjes.

Feestje vieren?

De Spelerij is bij uitstek geschikt voor het houden van familie- of kinderfeestjes!

Familiedag: Er zijn verschillende familiearrangementen. Ga bijvoorbeeld samen aan de slag met een familiewapen en bak heerlijke broodjes voor de lunch.

Kinderfeestje: ook voor kinderfeestjes is De Spelerij een leuke bestemming. Je kunt er ontdekken, spelen en aan de slag in De Uitvinderij. Wanneer je vier vriendjes of vriendinnetjes meeneemt, krijg je als jarige ook een klein cadeautje. Alle kinderen krijgen een glas limonade om te proosten op de jarige!

Bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten

Op zoek naar een werkplaats waar je met collega's of vrienden de handen uit de mouwen kunt steken? Kies dan voor de Schrootstrijd! Schrootstrijd is een workshop waar je met het hele team een zeepkist of iets anders moois gaat maken van oud ijzer. Gebruik je creativiteit en je fantasie!

Uitvinders gezocht! De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 14,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

Ga zelf aan de slag. Foto: De Spelerij.

Samen spelen! Foto: De Spelerij.

Ga zelf aan de slag. Foto: De Spelerij.

Ga zelf aan de slag. Foto: De Spelerij.

Ga zelf aan de slag. Foto: De Spelerij.

Maak je eigen creatie. Foto: De Spelerij.

Ga zelf aan de slag. Foto: De Spelerij.

Wat ga jij maken? Foto: De Spelerij.