1

Ateliermuseum Jac Maris


-advertentiepositie-



Ateliermuseum Jac Maris

Kom binnen bij Ateliermuseum Jac Maris in het sfeervolle woonhuis en atelier van beeldhouwer Jac Maris (1900-1996). De kunstenaar stamde uit een kunstenaarsfamilie en heeft een groot oeuvre aan voornamelijk beeldhouwwerken achtergelaten. In het museum zijn wel 233 beelden van hem te bewonderen!

Het sfeervolle museum laat de tachtig jaar herleven waarin de kunstenaar met verschillende technieken werkte. Er zijn zowel beeldhouwwerken en keramische plastieken als tekeningen en foto's te zien. Het museum organiseert exposities met werk uit eigen collectie. Bij het museum hoort een indrukwekkende beeldentuin; deze is heel geschikt voor een fotoreportage van een bruidspaar. Voor paren die van elkaar én van kunst houden en te midden van kunstwerken hun jawoord willen geven, biedt het unieke atelier van Jac Maris een exclusieve en unieke sfeer.

Ateliermuseum Jac Maris in Heumen leent zich ook goed voor een bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.marishuis.nl

Ateliermuseum Jac Maris
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.