Landgoed Het Rheins
Dagje uit op Landgoed Het Rheins

Geniet van de Twentse gemoedelijkheid en beleef een compleet dagje uit op het weelderige Landgoed Het Rheins. Ontdek de prachtige omgeving met een Toek-Toek of maak een scootertocht. Ga voor precisie en kom buks schieten of disc golfen. Sluit de dag af met een of Cowboy Adventure Themafeest of een feest in de stijl van de jaren zeventig, tachtig of negentig.

Terras Landgoed Het Rheins

Je hoeft niet per se een complete dag te boeken, maar je kunt ook gewoon aanschuiven op het terras van Landgoed Het Rheins.

Feest op het landgoed!

Vier een familiefeest of bedrijfsuitje op het grote buitenterrein van Landgoed Het Rheins. Dit kan heel kleinschalig met een intiem gezelschap van tien personen, maar ook grote feesten met honderdvijftig gasten zijn geen enkel probleem. Kies leuke activiteiten om er een onvergetelijke dag van te maken.

Landgoed Het Rheins in Enter leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, high of afternoon tea, familiedag, weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.het-rheins.nl

Boek samen leuke activiteiten. Foto: Landgoed Het Rheins.
Boek samen leuke activiteiten. Foto: Landgoed Het Rheins.
Geniet van een high tea. Foto: Landgoed Het Rheins.
Geniet van een high tea. Foto: Landgoed Het Rheins.
Foto's: Landgoed Het Rheins.
Foto's: Landgoed Het Rheins.