Duik in de tropen bij Omnium Goes


Omnium Goes

Subtropisch, dat is Omnium Zeeland zeker. Hier vind je niet alleen een subtropisch zwemparadijs, maar ook een echt tropisch bos waar bananen en koffiebonen groeien! Ieder dag geeft een gids een rondleiding door deze dynamische natuur. Zo ontdek je dat we heel veel bomen en planten uit de tropen gebruiken in ons dagelijks leven. Na dit avontuur kan een duik in het zwembad natuurlijk niet uitblijven! Het zwembad, met een lazy river en twee glijbanen, biedt pret voor tien.

Subtropisch zwemparadijs

Met een dagje zwemmen doe je jong en oud een plezier. Samen stoeien en spartelen in het recreatiebad, totdat de stroomversnelling je meeneemt. Heel speciaal is de lazy river, die zwemmers meevoert onder het tropisch bos door. Op verschillende plekken kijk je omhoog, zo het bos in! Onderweg geniet je op de bruisbank van een tropisch regenbuitje. Voor de kleintjes is er een eigen plekje in het zwembad. Zij spelen veilig in het peuter- en kleuterbad met speeltoestellen.

Een tropische beleving in Omnium: zwembad en tropisch bos

Wandel en klim door het tropisch bos

Het tropisch bos brengt ieder seizoen nieuwe producten voort. Proef de ene keer echte verse koffie en maak zelf siroop van suikerriet of bekijk een vleesetende plant. Verspreid door het bos zijn verhaalpunten te vinden met informatie over de gewassen. Leer zo meer over de zoete aardappel of diverse kruiden en specerijen. Op de Skywalk kun je het bos goed bekijken en op de Maya-klimwand komen durfals op tien meter hoogte. Na deze inspanning even uitrusten? Ga dan naar de Cubaanse bosbar.

Bij Omnium horen ook vier grote sporthallen met squashbanen, danszalen en een sportschool.

Omnium Goes in Goes leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 6,00 p.p.) en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Omnium Goes

Foto: Omnium Goes

Foto: Omnium Goes

Foto: Omnium Goes

Foto: Omnium Goes

Foto: Omnium Goes

Foto: Omnium Goes

Foto: Omnium Goes