Fietsen en kanovaren in Gelderland

Fietsen en kanovaren in Gelderland

Op steenworp afstand van de Duitse grens ligt het Gelderse dorpje Rekken, omringd door boerderijen en in tweeën gesplitst door het rustige riviertje de Berkel. Verken deze mooie omgeving op de fiets, of met een kano van ten Brinke en De Keerse.

Samen met het gezin lekker peddelen en onderweg langs de waterkant smullen van een picknick. Of met de fiets de zogenaamde Flamingoroute ontdekken! De omgeving heeft voldoende verrassingen in petto, en anders de boerderij van ten Brinke en De Keerse wel; hier kan namelijk worden overnacht in een Sahara tent met comfortabele houten vloer.

Kanovaren met barbecue

Bij het boerenbedrijf van ten Brinke en De Keerse hoort een ruim terras, ideaal voor een gezellige barbecue. Begin de dag met een paar uurtjes kanovaren en schuif dan aan voor een smakelijke maaltijd. Ook een buffet behoort tot de mogelijkheden! En wie de volgende dag verder wil varen of ook de fietsen nog uit wil proberen, blijft lekker slapen in een Sahara tent.

Tip: bij ten Brinke en De Keerse kunnen kinderen hun feestje vieren, bijvoorbeeld met klootschieten, indoorcurling, klompgolf of zelf kaarsen maken!

Fietsen en kanovaren in Gelderland in Rekken leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Fietsen en kanovaren in Gelderland

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.