1

B-in motion


-advertentiepositie-Dagje Dordrecht? Ga op ontmoetingsreis!

Dordrecht zit vol verhalen, markante plekken, kunstenaars en muziek. Heel vaak blijven die verborgen achter de voordeur. B-in motion organiseert een ontmoetingsreis langs adresjes van bijzondere Dordtenaren: gewoon thuis, in het atelier of de werkplaats. Beleef een onvergetelijke dag waarbij je de historische waterstad te voet, per fiets of per boot doorkruist.

Bijzondere ontmoetingen

Ontdek de uitvouwbare kunstwerken in de pop-up boekwinkel van Harry, stap binnen bij de oudste ateliers van de stad en ontmoet Lucienne, vioolbouwster van beroep. Een ontmoetingsreis door Dordrecht neemt je mee langs bijzondere verhalen die je horizon ongetwijfeld verbreden. 


Hoe het werkt

Iedere ontmoetingsreis wordt voor iedere groep op maat gemaakt, of je nu met z'n vieren bent of met een groep van tweehonderd personen. De reis start op een leuke plek in de stad, waar de deelnemers een welkomstdrankje met iets lekkers krijgen. Dan volgt de uitleg over het programma. Met een plattegrond en beschrijving kan de groep zelf de weg vinden naar de adressen waar ze verwacht worden.

Een ontmoetingsreis is ook mogelijk in Breda en Den Bosch.

B-in motion in Dordrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.b-inmotion.nl

B-in motion
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.