1

Slapen bij de boer: Melkveehouderij Hoeve Meijer


-advertentiepositie-Slapen bij de boer: Melkveehouderij Hoeve Meijer - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Midden in de Gelderse Vallei ligt melkveehouderij Hoeve Meijer. Geniet van de Otterlose rust, spring op de fiets en ontdek Nationaal Park De Hoge Veluwe.

De boerderij van de familie Meijer bestaat al sinds 1910. Op de boerderij lopen verschillende dieren rond, zoals koeien, kippen, cavia's en kalfjes. De boerderij ligt centraal en is goed te bereiken. Een dagje naar Arnhem, Apeldoorn of Amersfoort? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Vergeet niet het Kröller-Müller museum te bezoeken!

Vraag een brochure aan om meer te weten te komen over overnachten op melkveehouderij Hoeve Meijer.

Het Betere Boerenbed

Melkveehouderij Hoeve Meijer is aangesloten bij Het Betere Boerenbed. Alle boerderijen van Het Betere Boerenbed bieden gasten een heerlijke, rustige vakantie in het buitengebied. Voor kinderen is er genoeg te doen. Ze kunnen dieren aaien in de dierenweide of de boer helpen met het werk. Voor kinderen is een verblijf in een boerderij ook heel erg leerzaam. Sommigen leren voor het eerst waar melk vandaan komt!

Vraag de gratis brochure aan

Meer weten over melkveehouderij Hoeve Meijer of een van de andere boerderijen die zijn aangesloten bij Het Betere Boerenbed? Vraag dan de gratis brochure aan. Of neem een kijkje op de website, waar direct kan worden geboekt.

Slapen bij de boer: Melkveehouderij Hoeve Meijer in Otterlo leent zich ook goed voor een familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 

Slapen bij de boer: Melkveehouderij Hoeve Meijer
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.