Slapen bij de boer: Le Barbazan - GESLOTEN

DIT UITSTAPJE IS GESLOTEN! Le Barbazan is gelegen in Mormont, dat deel uitmaakt van de gemeente Erezée in de Belgische Ardennen. Geniet van kabbelende waterstroompjes, de uitgestrekte bossen en de ongerepte natuur. De familie Verstappen runt Le Barbazan. Naast de luxe slaaptenten groeien verse kruiden en bloemen die uiteraard geplukt mogen worden. Spreek je geen Frans? Dat geeft niets, de familie Verstappen spreekt ook gewoon Nederlands.

Het leuke aan Le Barbazan is dat er een heleboel paarden op de boerderij zijn. Kies een paard uit en galoppeer over lange ruiterpaden. Wie nog nooit eerder heeft paardgereden, kan les krijgen van de familie Verstappen.

Voor kinderen

Voor kinderen is er genoeg te doen. Aai dieren in de dierenweide of help de boer met het werk. Voor kinderen is een verblijf in een boerderij ook heel erg leerzaam. Sommigen leren voor het eerst waar melk vandaan komt.

Slapen bij de boer: Le Barbazan - GESLOTEN in Erezée leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.