Texel Yurts
Texel Yurts

Overnachten in een hotel is al zo bekend, dat het misschien een beetje saai wordt. Bovendien is de natuur soms ver te zoeken. Ga eens overnachten in een yurt, een woontent uit Mongolië! Een heerlijke plek om tot rust te komen.

Hout hakken, de kachel aansteken, genieten van een goed boek... ultiem genieten van het Texelse landschap kan in een yurt. Een yurt is rond en bestaat uit één ruimte. In het midden is een vuurplek waarop kan worden gekookt en die tegelijk als kachel dient. Op de vloer liggen warme dierenhuiden en tapijten. De yurts van Texel Yurts liggen midden in de natuur van duincamping Loodsmansduin. Er kan gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten van de camping, zoals de sanitaire voorzieningen en het buitenzwembadje. Natuurlijk is ook het strand vlakbij. Of je nu pure romantiek, de luxe van eeuwenoude eenvoud of een verblijf dicht bij de natuur zoekt, vind het in een yurt!

Texel Yurts in Den Hoorn leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.texelyurts.nl

Texel Yurts
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.