De Drentse Koe
Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe

Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe is een grote binnen- en buitenspeeltuin in een boerenthema. Kinderen leven zich hier uit; boven de koeien klimmen in het klimpark, spelen in de speelmanege en op de waterplaats en rondrijden op een tractor. Er is ook een speelschuur met glow in the dark voetbal en oud-Hollandse spellen.

Drentse Koe ijs

Boertjes en boerinnetjes banjeren rond alsof ze nooit anders deden. Op het terras kijken ouders ontspannen toe en likken aan een ijsje. Want de échte attractie van de boerderij is wel het ambachtelijke Drentse Koe ijs: roomijs in verschillende smaken en verrukkelijk sorbetijs van verse vruchten. Er is ook glutenvrij, lactosevrij en suikervrij ijs.

Doolhof en biljart

Speel eens een potje boerenbiljart of verdwaal in het maïsdoolhof. Het doolhof is vanaf juli tot en met oktober geopend en is maar liefst anderhalve hectare groot. Binnenin zit een spel met leuke vragen, geschikt voor jong en oud. Probeer ook eens het boerenbiljart met bezemstokken. Grotere groepen pakken de familiefiets en trekken eropuit.

Arrangementen

De Drentse Koe legt bezoekers in de watten met complete arrangementen. Geniet bijvoorbeeld tijdens een familiedag of een feest met vrienden van een all-inclusive arrangement met een barbecue of pannenkoeken erbij. Beleef een onvergetelijke boerendag!

De Drentse Koe in Ruinerwold leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 14,25 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

 Bezoek drentsekoe.nl

IJsjes gemaakt van verse melk. Foto: De Drentse Koe
IJsjes gemaakt van verse melk. Foto: De Drentse Koe
Buiten spelen bij De Drentse Koe. Foto: De Drentse Koe
Buiten spelen bij De Drentse Koe. Foto: De Drentse Koe
Een dagje bij De Drentse Koe is een groot succes! Foto: De Drentse Koe
Een dagje bij De Drentse Koe is een groot succes! Foto: De Drentse Koe