Manege De Rekkendonken

Manege De Rekkendonken

Manege De Rekkendonken is meer dan alleen een manege. Speel hier een gezellig potje midgetgolf en geniet van een lekker diner. Bij de manege ligt een uitdagende 18-holes midgetgolfbaan. Daarnaast kun je bij Ruitersportcentrum De Rekkendonken pony- en paardrijlessen volgen. Voor vaste lesklanten zijn er speciale lessen en buitenritten mogelijk. Bedrijven kunnen de workshop 'Beleven, herkennen en leren met paarden' volgen en kinderen kunnen hun verjaardag tussen de paarden vieren!

De Rekkendonken is ook een uitstekende feest- en vergaderlocatie. Een feestje bij De Rekkendonken kun je zo uitgebreid en smakelijk maken als je zelf wilt. Er staan heerlijke gerechten op het menu, zoals een Brabantse schnitzel of een fris stukje zalm. Je kunt je feest vergezeld laten gaan van een huifkartocht of een ronde Oud-Hollandse spelen.

Manege De Rekkendonken in Liempde leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 8,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Manege De Rekkendonken

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.