1

Pretpark Schloss Beck
Pretpark Schloss Beck

Net over de grens, ter hoogte van Arnhem, ligt een pretpark waar jong en oud geniet van de leukste attracties: Pretpark Schloss Beck. In het midden van het park staat het beroemde slot Wasserschloss Beck. Dit slot is gebouwd als Maison de Plaisance, huis van plezier. En plezier in het rondom gelegen park heb je zeker.

Spannend

De durfals racen in de achtbaan, laten zich lanceren in de waterbobslee of zoeven van de reuzenglijbaan. Andere spannende attracties zijn de kartbaan en de 3D-simulator.

Ontspanning

Tijd voor ontspanning is er ook in Schloss Beck. Maak een gezellig boottochtje met de hele familie op het meer of wandel door de mooie kasteeltuinen. De kleintjes genieten zaterdag- en zondagmiddag van een ritje op een pony. Lekker eten kan bij de snackbar of in het slotrestaurant, of ga zelf barbecuen! Een bezoekje brengen aan het slot kan ook. Hier wonen honderden bewegende figuren...

Wandelen door de bomen

In Schloss Beck vind je ook het boomkroonpad, een pad langs de toppen van de bomen. Onder leiding van Vleermuis Fridolin wandelen kinderen over het 220 meter lange pad. Ze krijgen daarbij uitleg over de flora en fauna in het gebied. En dat op 15 meter hoogte!

Pretpark Schloss Beck leent zich ook goed voor een kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Pretpark Schloss Beck