Uitgaanscentrum Kisteman

Uitgaanscentrum Kisteman

Gezelligheid ten top in uitgaansgelegenheid Kisteman. De middelgrote disco heeft vier zalen: The Gallery, De Kelder, De Berghut en The Pub, met de mogelijkheid om een hapje en drankje te nuttigen. Jong en oud vermaakt zich hier samen of apart!

In The Gallery, met groot balkon, worden feesten gehouden op de beste beats, van clubhouse tot r&b en hiphop, afgewisseld met soms wat steviger werk. In De Kelder draaien de dj's de beste hits van toen en nu, zoals rock uit de jaren tachtig en negentig. Hier zijn ook zitjes en een bar, om even bij te komen van het dansen of voor een goed gesprek. In De Berghut wordt het langst doorgefeest en is iedere maand een Nederlandstalige avond. In The Pub kan rustig een drankje of snack worden genuttigd aan de bar of aan één van de vele tafeltjes. Bekend is de Kistemanschnitzel. De zalen zijn ook te huur voor bruiloften, productpresentaties of vergaderingen.

Uitgaanscentrum Kisteman in Staphorst leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Uitgaanscentrum Kisteman

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.