Groepsverblijf De Jonkhof

Groepsverblijf De Jonkhof

In de winter kruipen gasten behaaglijk weg bij de houtkachel, maar zomers lokt het natuurschoon in de omgeving hen naar buiten. Groepen tot twintig personen genieten van een ontspannen verblijf bij De Jonkhof. Deze pas vernieuwde boerderij ligt op een in bedrijf zijnde tuinderij in het landelijke Geijsteren in Noord-Limburg. Het groepsverblijf beschikt over zeven slaapkamers, allen voorzien van een eigen badkamer. Eén slaapkamer met badkamer is geschikt voor mensen met een beperking. Een ruime zit- en eetgelegenheid met een luxe keuken maken het geheel compleet. Het verblijf is eventueel ook geschikt voor kleine vergadergroepen tot maximaal vijftien personen. De grote tuin van de Jonkhof herbergt een eigen speel- en dierenweide. Voor wat sportieve ontspanning is er een trampoline, een voetbaldoel en een volleybalnet.

Groepsverblijf de Jonkhof

Het Bakhuuske

Sinds juni 2010 is ook het Bakhuuske beschikbaar voor verhuur. Deze accommodatie ligt op het terrein van het groepsverblijf, maar heeft een eigen ingang. Het Bakhuuske is geschikt voor maximaal vier personen. Vlakbij de Maas en slechts vijftig meter van de Geijsterse bossen vindt u bij de Jonkhof een perfecte combinatie van luxe en rust. Een weekendje weg of een zakelijk arrangement? De Jonkhof is the place to be!

Omgeving

De omgeving rondom Geijsteren is bij uitstek geschikt voor een wandel- of fietstocht. Bovendien zijn steden als Nijmegen, Helmond, Eindhoven, Venlo, Dusseldorf en Keulen goed bereikbaar. Golfen, tennissen of met een GPS-toestel op avontuur in de Geijsterse bossen: er is genoeg te beleven!

Groepsverblijf De Jonkhof in Geijsteren leent zich ook goed voor een familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Groepsverblijf De Jonkhof

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.