Zakelijke evenementen op Landgoed Tongelaar
Kasteel Tongelaar Vergaderen

Op Landgoed Tongelaar in het Noord-Brabantse plaatsje Mill, liggen Kasteel Tongelaar en boerderij 'De Benedenhof'. Het kasteel dateert in zijn huidige vorm van de vijftiende eeuw. De sfeervolle ruimtes van het kasteel zijn geschikte vergaderlocaties.

Activiteiten

In De Benedenhof vinden diverse teambuildingsactiviteiten plaats, zoals een kookworkshop of wijnproeverij. Ideaal na een dag intensief vergaderen of gewoon als teamuitje. Landgoed Tongelaar heeft vergaderarrangementen samengesteld: combineer de vergadering bijvoorbeeld met een lunch of verrassingsdiner.

Kom in alle rust tot nieuwe ideeën en geniet van het prachtige landschap met de uitgestrekte bossen. In de verschillende zalen kun je terecht voor vergaderingen, productpresentaties, seminars, en teambuildingsessies. Het huren van audiovisuele middelen is mogelijk.

Kasteel Tongelaar Vergaderen in Mill leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Kasteel Tongelaar.