Tour op de Solex door historisch Maastricht

Pittoreske straatjes en sfeervolle marktpleinen: met een e-bike, Solex of traditionele Vespa verken je de mooiste plekjes van Maastricht. Rijd langs historische kerken, cross langs de Maas en plof onderweg neer bij een terrasje. Of trek de Limburgse heuvels in!

Bezoek cyclecenter.nl »

Tocht door Limburg

Ga een dag met vrienden, familie of collega's op stap en verken de glooiende heuvels en sfeervolle stadjes van Limburg. Een tweewieler van Cycle Center brengt je langs wijngaarden, uitgestrekte landerijen en historische kastelen. Cycle Center heeft verschillende routes uitgezet voor een ontspannen tocht. Zoveel mogelijk kilometers maken? Huur dan een hippe Vespa. Liever een actief uitje? Dan is een e-bike ideaal. Deze elektrische fiets brengt je snel en geruisloos langs de mooiste plekjes.

Picknick of proeverij

Combineer je fiets- of scootertocht met een culinair arrangement! Neem een gevulde picknickmand mee en strijk neer op een kleedje midden in een wijngaard. Kijk voor alle arrangementen van Cycle Center op hun website.

Cycle Center heeft twee vestigingen: in Maastricht (voorheen La Dolce Vespa) en in Valkenburg (De Valkenberg 8B).

Tour op de Solex door historisch Maastricht in Maastricht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

cyclecenter.nl »

Met z'n allen op de Solex.

Een onvergetelijk dagje uit.

Met z'n allen op de Solex.

Met z'n allen op de Solex.

Met z'n allen op de Solex.

Verken het mooie Limburg.

Met z'n allen op de Solex.

Onderweg een terrasje pakken.

Met z'n allen op de Solex.

Geniet van de natuur.