Cycle Center verhuur
Tour op de solex door de heuvels van Zuid-Limburg

Pittoreske straatjes en sfeervolle marktpleinen: met een e-bike, solex of traditionele Vespa verken je de mooiste plekjes van Zuid-Limburg. Rijd langs historische kerken, cross langs de Maas en plof onderweg neer bij een terrasje. Of ontdek de prachtige binnenstad van Maastricht!

Tocht door Limburg

Ga een dag met vrienden, familie of collega's op stap en verken de glooiende heuvels en sfeervolle stadjes van Limburg. Een tweewieler van Cycle Center brengt je langs wijngaarden, uitgestrekte landerijen en historische kastelen. Cycle Center heeft verschillende routes uitgezet voor een ontspannen tocht. Zoveel mogelijk kilometers maken? Huur dan een hippe Vespa. Liever een actief uitje? Dan is een e-bike ideaal. Deze elektrische fiets brengt je snel en geruisloos langs de mooiste plekjes. Het is ook mogelijk om een racefiets, kickbike, stadsfiets, mountainbike of tandem te huren.

Picknick of proeverij

Combineer je fiets- of scootertocht met een culinair arrangement! Neem een gevulde fietstas mee en strijk neer op een kleedje in het groen. Boek een tocht met boerenlunch onderweg. Of fiets de mooiste route langs heuvels vol wijngaarden, inclusief een wijnproeverij op een van de bekendste wijndomeinen. Kijk voor alle arrangementen van Cycle Center op hun website.

Cycle Center heeft een vestiging in Valkenburg: centrale verhuurlocatie Cycle Center ParCourse (De Leeuwhof 21). Verder zijn er nog drie steunpunten: Herberg Oud Holset in Vaals (Holset 54), Power Area in Lemiers (Mamelis 1) en Buitengoed de Moosjtum in Maastricht (Catharinastraat 9).

Cycle Center verhuur in Valkenburg leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.cyclecenter.nl

Een onvergetelijk dagje uit. Foto: Cycle Center
Een onvergetelijk dagje uit. Foto: Cycle Center
Met z'n allen op de Solex. Foto: Cycle Center
Met z'n allen op de Solex. Foto: Cycle Center
Verken het mooie Limburg. Foto: Cycle Center
Verken het mooie Limburg. Foto: Cycle Center
Onderweg een terrasje pakken. Foto: Cycle Center
Onderweg een terrasje pakken. Foto: Cycle Center
Geniet van de natuur. Foto: Cycle Center
Geniet van de natuur. Foto: Cycle Center