Pannenkoekenboerderij De Zaagkoele


-advertentiepositie-Smikkelen bij Pannenkoekenboerderij De Zaagkoele

Midden op de brink in het Drentse Dwingeloo staat de schitterende, monumentale boerderij De Zaagkoele. Toen een boerderij, nu een gezellig familierestaurant, beroemd om haar heerlijke pannenkoeken en grillspecialiteiten. Het is een perfecte plek om een dagje in het Nationaal Park Dwingelderveld af te sluiten. In deze negentiende-eeuwse boerderij kun je zitten op het gezellige terras of een plekje kiezen in het voorhuis of achterhuis. Overal hangt de sfeer van vroeger, maar daar lijdt het comfort niet onder. Een perfecte mix: historie en gastvrijheid mét een goede keuken.

Pannenkoeken of grill?

Bij De Zaagkoele vind je heerlijke pannenkoeken en een menukaart vol grillspecialiteiten. De chef is grillmaster en bereidt heerlijke vis of spareribs van de lavagrill. Kun je niet kiezen? Kies dan voor pannenkoeken én grill! Bijvoorbeeld de Drentse Pannenkoek, met bloedworst, appel en boerenjongens. Als toetje haal je een ambachtelijk ijsje bij de ijsmakers van Fanelli.

Feest op de boerderie

De historische boerderij is voor groepen tot 150 personen het decor voor fantastische feesten. Een superlocatie voor bijvoorbeeld een bruiloft of familiedag, vooral als je er een dj of bandje bij huurt. Bij De Zaagkoele slaagt een feest zeker! Leuk voor voetballiefhebbers en -teams: het Panna-arrangement. Geniet van pannenkoeken en krijg een gratis een editie van het voetbalblad Panna mee.

Pannenkoekenboerderij De Zaagkoele in Dwingeloo leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, themafeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek dezaagkoele.nl

Foto: De Zaagkoele.
Foto: De Zaagkoele.
Foto: De Zaagkoele.
Foto: De Zaagkoele.
Foto: De Zaagkoele.
Foto: De Zaagkoele.
Foto: De Zaagkoele.
Foto: De Zaagkoele.