1

Vogel en pluimvee park De Lorkeershoeve
De Lorkeershoeve

Bewonder de pracht van de verschillende vogels in Vogel en pluimvee park De Lorkeershoeve. Je bewondert hier maar liefst meer dan honderd verschillende vogelsoorten! De vogels leven in ruime volières. Ontmoet grijze roodstaartpapegaai en ara's en kaketoes die dansen als je voor ze zingt. In de grote doorloopvolière fladderen grasparkietjes rond. Naast alle exotische vogels die in het park te spotten zijn, scharrelen er onder andere hanen, ganzen, eenden en kippen rond.

Waag je aan een potje golf op de midgetgolfbaan met 9 holes of op de biljartgolfbaan met 7 holes. Een spelletje op een van deze banen zit bij de entreeprijs inbegrepen. Voor kinderen is er ook nog een speeltuin en een dierenweide met grote konijnen en kippen. Geniet na een wandeling door het park van een kopje koffie in het restaurant met ruim terras of van een picknick. De picknickmand kun je vooraf boeken.

Vogel en pluimvee park De Lorkeershoeve is ook een leuke locatie voor een familiedag, reünie, feest of kinderfeest.

De Lorkeershoeve in Lutten leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,50 p.p.), schoolreisje en themafeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Vogel en pluimvee park De Lorkeershoeve