1

Kroegjesroutes wandelingen


-advertentiepositie-Kroegjesroutes wandelingen

Wandelen met fijne vergezichten en genieten van fantastisch eten en drinken. Klinkt dat niet perfect? De Vijlenerberg kroegjesroute is een samenwerkingsverband van verschillende cafés en herbergen. Al deze kroegjes zijn met elkaar verbonden door unieke wandelroutes, waarbij men de keus heeft uit verschillende afstanden. Leuk om te weten: de wandelingen zijn aan elkaar 'te knopen' waardoor de wandelroutes zo lang worden als je zelf wilt. De kroegjesroutes gaan onder andere langs Boscafé 't Hijgend Hert, Hotel Bar en Appartementen De Smidse, Herberg Bie de Tantes, Eetcafé Auberge Le Barbeau, Fiets- en wandelcafé A gen Kirk, Café Herberg Oud Holset, Restaurant Buitenlust, Eetcafé De Verwondering, het Drielandenpunt Vaals en Hotel Brasserie De Kroon.

Neem contact met deze restaurants op voor meer informatie. De genoemde contactgegevens zijn van Fiets- en wandelcafé A gen Kirk.

Kroegjesroutes wandelingen in Vijlen leent zich ook goed voor een vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.kroegjesroutes.nl

Kroegjesroutes wandelingen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.