Singer Laren

Singer Laren

Anna Singer was een enthousiaste pianiste met een muzikale achtergrond, daarom liet zij aan de villa De Wilde Zwanen een concertzaal bouwen. Singer Laren vervulde een unieke rol bij de opkomst van de televisie in Nederland; met pioniers als Willem Duys en Mies Bouwman kwamen rechtstreeks vanuit de Singer Concertzaal meer dan duizend bekende programma's. Tegenwoordig genieten gasten wekelijks van een gevarieerd programma aan toneel, cabaret, musicals, klassieke muziek, kindervoorstellingen en lezingen. Singer Laren heeft ook een museum met bijzondere en inspirerende tentoonstellingen.

Met de bouw van de nieuwe theaterzaal en entreefoyer worden het museum, het theater en de beeldentuin met elkaar verbonden. In de gerenoveerde woonkamer van de Singers kun je iets eten en drinken. Neem een kijkje in de daktuin en bezoek ook het Singer Museum!

Singer Laren in Laren leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Singer Laren

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.