1

Wijngoed Fromberg
Wijngoed Fromberg

Op de helling van Zuid-Limburg ligt Wijngoed Fromberg. In de wijngaard van drie hectare groot gedijen de druiven voor de Fromberger wijnen, die je in de winkel kunt kopen. Proef een heerlijk glaasje Fromberger tijdens de rondleiding over de wijngaard.

Tijdens een rondleiding op Wijngoed Fromberg leren bezoekers werkelijk alles over wijnen! De tour start in het proeflokaal, waar natuurlijk de Fromberger wijn klaarstaat voor een eerste kennismaking. In de zomermaanden volgt een wandeling door de wijngaard. Door middel van een presentatie leren bezoekers alles over het ontstaan en de productie van de wijnen. Een bezoek aan Wijngoed Fromberg is te combineren met andere activiteiten zoals een scootertocht of een high wine. Tip: je kunt ook trouwen in de wijngaard, super romantisch!

Wijngoed Fromberg in Ubachsberg leent zich ook goed voor een vriendinnendag, familiedag, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Visit Zuid-Limburg
Foto: Visit Zuid-Limburg